5 Wierd facts about me

1. Jeg elsker det når det regner! Når du sitter inne og hører det falle ned og litt torden av og til, kjempekoselig!

2. Jeg hater sokker. Sokker er sånne egentlige unødvendige ting som bare tar masse plass i kofferten. Og i tillegg har alle andre har helt normale sokker, mens jeg har prinsesse sokker.

3. Jeg syntes den beste og minst skremmende tiden å være ute er på kvelden. Det er så deilig med kald luft, mørk himmel og en glinsende måne med masse skinnede stjerner rundt seg. Også er det ikke så mange plagsomme folk overalt for en gangs skyld. 

4. Min hobby er å se på skrekkfilm trailere. Jeg hater egentlig å se på selve fimen, men trailerene syntes jeg bare er kjempemorsomme! Det er så utrolig mange forskjellige filmer å se på.

5. Jeg elsker barter. For det første så heter det bart. For et herlig navn. Og på engelsk enda bedre; Moustache! Mr. Sexypants barten er min favoitt, jeg har den i smykke, brilleholder post it lapp og hviskelær! Jeg har kjempelyst til å bestille en barte-klokke fra Amazon, den er så utrolig fin. Meeeen jeg liker det ikke på selve folka, det er sikke noe bra ut, sorrey, peeps.

Ps_0103w_mustache_question_large

Har du noen rare fakta om deg?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg er en jente på 14 år med en blogg :) Jeg blogger om hverdagen min, venner og egentlig alt det jeg føler for. Jeg håper du liker bloggen min, husk å legge meg til som venn og følge meg på bloglovin, twitter, facebook og instagram om du har alt det der ;)Email: vilcleblogg@hotmail.com - Twitter: Vilcle - Instagram: phootov - Weheartit: vj98 - Facebook: facebook.com/Vilcle - Tumblr: amomentarilyparadise.tumblr.com - Bloglovin: vilclegratisdesign av Tonjemt
hits