Stress

Første orndtlig blogging på en laaaaaaaang stund. Det er så utrolig mye som skjer, jeg hadde bursdagsfeiring, denne helgen skal jeg på basketcup i Svergie, I går hadde jeg mat og helse "tenteamen" og i dag hadde jeg en viktig naturfagsprøve. I tillegg har jeg stikket innom Mathilde og ønsket henne en god bursdag, sittet barnevakt, hatt trening og sove. Jeg vet. Hvem har tid til å sove?

Det var kjempekoselig med bursdag selv om de siste ukene har vært stress. Masse snakking og godis! :)

Har dere mye å gjøre?

Hardcore pugging

Prøve i mårra :( Ønsk meg lykke til, jeg kommer til å trenge det!

Jobber med video

Snart kommer svar på spørsmålsrunden. Åååh, sånne ting går aldri bra, redigerer programmet funker ikke, kameraet filma ikke og alt mulig sånt har skjedd i dag. Også drar "folka" mine ut, når jeg kunne uten å spørre meg. Også ble jeg vekket tidlig på dagen. Også hadde jeg migrene tidligere i dag. Beste dagen ever. not.
Iaaaaaaaaallefall video er på vei, håper dere blir fornøyde. 

Syk

Hei, jeg har migrene og klarer ikke blogge helt. Innlegget i går tok meg en evighet å skrive, og det ble ikke noe bra så jeg tror jeg begyner å blogge først når jeg er frisk. Tror jeg er fin igjen imorgen, men til da får dere vente ;) Husk: Spør meg spørsmål til spørsmålsrunden!♥

Prison Break

Jeg er sengeliggende, prisonbreakseende og hodesprengende. Det er min tilstand for øyeblikket. Prison Break er sååå spennende nå! Jeg har kommet meg helt til episode 9, sesong 1 på en dag, jeg klarer ikke slutte å se på. Håper alle får en fin dag videre, blogges ♥ 

Har du sett Prison Break?

Spørsmålsrunde - Ny Header - Ukens Blogg

Spørsmålsrunde:

Jeg tar en liten spørsmålsrunde så det er bare å sende inn masse spørsmål! Svarer på det meste, enten i en video eller som i "Ukens Spørsmål". 

Ny Header:

Jeg vil gjerne få meg en header, så om det er noen som vil lage meg en kan de sende headeren på vilcleblogg@hotmail.com. Den skal helst være 1030px bred og ca 200px høy. Dette er bildene jeg vil bruke:
Ukens blogg:

Kommenter minst 2 spørsmål og du er med i "konkurransen" om å bli ukens blogg. Ukens blogg blir linket i sidemenyen med bilde og et innlegg med anbefaling. Jeg tror jeg skal begyne med dett ca. en gang i uka. 

Stille meg spørsmål? Vil du bli ukens blogg - still meg to spørsmål!

Filmkveld med Frida

ALOHAA! I går så kom jeg hjem fra trening og møtte Frida. Vi bestilte pizza fra pizzabakeren og Frida hadde laget sjokolademousse. Vi så på filmen "THE EYE", som jeg syntes faktisk var skikklig bra! Jeg liker egentlig ikke sånne skrekk-ish filmer, men Frida gjør det så jeg prøver å se en med henne sånn i ny og ne. Masse jentebabling, som ble til en litt sen kveld så jeg er ganske trøtt nå.

Her er traileren, vi så den på Netflix så om du har det, anbefaler jeg virkelig å se den. Håper alle får en fin helg, blogges!

Synne og Benedicte

heiii bloggen, yolo lizzm xpppp

.. føler jeg starter vært eneste innlegg med noe sånt, aaaanyways; hallo! I dag har jeg hengt litt med Synne og Benedicte (som dere kanskje skjønte i å med at det står i overskriten), som var helt supert. Vi tok masse bilder og spiste pannekaker. Ett bilde sier mer enn tusen ord så her har dere litt bilder fra dagen!// Young The Giant - Cough Syrup

Hva har dere gjordt i dag? Har dere hørt den sangen før/liker dere den?

Happy

ALOHAA! Wohoo, endelig på en lang stund føler jeg meg helt super! I det siste har liksom alt vært så grått og kjedelig, og alt har vært helt på bånn. Visse personer har gjort det verre, andre bedre. Jeg har bestemt meg for å droppe personer som bare lager drama og styr og heller leve livet slik jeg vil. Jeg har en ganske god evne til å sammenligne meg med andre personer, noe jeg skal prøve å jobbe litt med. Ellers så er det jo påskeferie og det betyr at jeg skal gjøre et tappert forsøk på å sole meg og høre på musikk og påskekrim:) Her er en sang dere kan kose dere med i ferien, god påske alle sammen. 

Garderobe fiksingLes mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
legg meg til som venn

Hei! Jeg er en jente på 14 år med en blogg :) Jeg blogger om hverdagen min, venner og egentlig alt det jeg føler for. Jeg håper du liker bloggen min, husk å legge meg til som venn og følge meg på bloglovin, twitter, facebook og instagram om du har alt det der ;)Email: vilcleblogg@hotmail.com - Twitter: Vilcle - Instagram: phootov - Weheartit: vj98 - Facebook: facebook.com/Vilcle - Tumblr: amomentarilyparadise.tumblr.com - Bloglovin: vilcle
gratisdesign av Tonjemt

hits