Garderobe fiksing



Lese litt

God morgen! Jeg vet det kanskje er litt sent til å si det, men jeg sto faktisk opp for ikke så lenge siden. I dag tar jeg en tur inn til IKEA, for å se på litt skuffer og sånt til garderoben min. Gleder meg til endelig å bli ferdig med det. Senere skal jeg spille lazertag på megazone! Det er kjempegøy, og til og med kanskje litt barnslig, men det bryr jeg meg ikke noe om. YOLO ellerno, ikkesant? Til da tror jeg bare at jeg skal lese litt i hunger games boka mi og vente til klokka nærmer seg tre så jeg kan fikse meg litt. Jeg oppdaterer litt senere i kveld om hvordan det gikk tror jeg♥



Beklager dårlig kvalitet og kjedlige bilder, skal skaffe meg et mye bedre kamera snart!

Liker du THE HUNGER GAMES? Har du spilt på megazone før?

Kveldskos

Heihei! I dag har jeg lest og hørt på musikk stort sett hele dagen. Hele familien + Kristiane tok oss en tur ut til kløfta for å besøke Europris. Egentlig skulle vi bare kjøre Kristiane så hun kunne kjøpe kosedress og så vi kunne få oss en luftetur, men selfølgelig ble vi litt lenger. Jeg endte opp med å kjøpe masse chips og en ny søt dipskål. Mamma fikk seg ny jakke og Sofie kjøpte noe godteri hun òg. Jeg tenker jeg legger meg i senga mi, godt under dyna og ser på "Life Unexpected" på netflix.

// Ho Hey - The Lumineers

// First Day Of My Life - Bright Eyes

Dere får kosedere resten av kvelden! Til da; blogges♥

Svar på spørsmål

Jeg har fått spørsmål sendt inn over tid og tenkte jeg kunne legge ut et innlegg der jeg kunne svare på dem :)

Hvilket kamera har du?

Jeg har et Nikon D40 - speilrefleks og Kodak EasyShare M530 - digitakkamera. Jeg er nokså fornøyd med begge, men jeg har tenkt å kjøpe en Canon Eos 550d. Akkurat nå funker ikke laderen til speilrefleksen og dikitalkameraet har ikke den beste kvaliteten på bilder. Tross alt er jo speilrefleks best.

Skal du konfirmere deg kristelig eller borgelig?

Jeg skal ikke konfirmere meg i det hele tatt. Jeg er ikke døpt, og ser ikke helt meningen med konfirmasjon untatt penger og at det er gøy å være med venner. Jeg skal heller ha en stor fest med familie og venner.

Hvor får du inspirasjonen din fra?

Jeg er ganske mye på Tumblr og ellers bare gjør jeg ting som faller meg inn. Personer som Demi Lovato, Olsen tvillingene, Cher Lloyd, Cara  Delevingne og Miley Cyrus er moteikoner for meg.

Hva slags musikk hører du på?

Sovelista mi HER

Partylista mi HER

FeelGoodlista mi HER

På hvilken klubb spiller du basket på?

Jeg spiller på Ammerud, beste jentene, 99/98 ♥ 

Hvordan får du sånne krøller?

Jeg har 100% naturlige krøller. Etter jeg har dusjet ser jeg ut som en vaskemopp og har virkelig ingen kontroll på det. Jeg har oransje hår, men har farget det brunt og har derfor verdens styggeste ettervekst. Siden jeg ikke har en vanlig farge er det ikke bare å farge det tilbake, jeg må vente til mitt en-cm-tar-hundre-år-å-vokse-ut-hår, har vokst ut det mørket "beltet" rundt huet er borte. Til tider elsker jeg krøllene, andre ganger hater jeg det. 

Hvordan sminker du deg, kan du legge ut en video?

Jeg sminker meg ikke så mye, bare mascra, eyeliner, fondation og øyenbrynspenn til vanelig. Jeg kan sikkert legge ut en video nå jeg kan.

Kjøper du ofte klær på nett?

Nei, egentlig ikke. For meg ender det alltid med at plagget er for stort, eller ikke noe likt bildet i det hele tatt. 

Hvilke blogger leser du?


Sofie - Aurora - Madelaine - Erica - Whoot (fikk ikke plass med bilde)

 

Har du noen flere spørsmål? Hva syntes du om svarene/skal jeg svare på fler?

Arbeidsjenter!

Hei! Nå har jeg offesiellt fått min første jobb. Jeg har gått rundt med Sofie(tvillingsøster) i hele dag og levert PizzaBakeren-flyers i postkasser. Vi fant ut mange nye ting som at postkassa vår ikke er så snill mot reklameleverere, noen postkasser liker å gjemme seg under trær og at Jessheim er et sted du kan gå vill på. Jeg synts det var utrolig kult at jeg har min første jobb, selv om den var litt kald. Vi feiret med to gode store pizzaer og en søt film med Anne Hathaway. 


Det var så mye sol så det var nesten helt umulig å ta bilder :)

Hva var din første jobb? Hva har du gjordt i dag?

9e does the Harlem Shake

hahaha, oi. I timen på fredag hadde vi ikke lærer og bestemte oss for å lage "9e Harlem shake". For dere som ikke vet hva Harlem Shake er, funker det slik: En person i en gruppe av folk begynner å danse til noen skriker midt i sangen, og så begynner alle å danse helt retarda. Jeg syntes det ble ganske så bra om jeg skal si det selv. Enjoy!

Lie to me

Endelig er det ferie. Jeg våkna klokka halv to og har egentlig chillet hele dagen. Jeg kobla Netflix til Wii'en og har sett på "Lie To Me". Det er en utrolig kul serie som handler om et firma som spesialiserierer seg på å oppdage løgner gjennom ansiktsutrykk. Jeg dro en liten tur ut med Synne og tok litt bilder når det sluttet å snø, men da var det jo selfølgelig blitt mørkt. Skal avslutte kvelden med litt mer filmtitting, så dere får nyte vinterferien og spis masse påskegg. Blogges ♥

Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
legg meg til som venn

Hei! Jeg er en jente på 14 år med en blogg :) Jeg blogger om hverdagen min, venner og egentlig alt det jeg føler for. Jeg håper du liker bloggen min, husk å legge meg til som venn og følge meg på bloglovin, twitter, facebook og instagram om du har alt det der ;)



Email: vilcleblogg@hotmail.com - Twitter: Vilcle - Instagram: phootov - Weheartit: vj98 - Facebook: facebook.com/Vilcle - Tumblr: amomentarilyparadise.tumblr.com - Bloglovin: vilcle




gratisdesign av Tonjemt

hits