Sminkevideo

Okei, dette er min FØRSTE video, så jeg lover at jeg skal prøve å bli flinkere. Jeg skal heller ikke bruke det redigeringsprogrammet, for det viste seg at jeg måtte ha logoen dems midt i hele greia.. AHFKSADFHDSAKFDKLS, ja i alle fall håper dere liker videoen jeg brukte hundre år på. God påske♥ (klikk på 480p for bedre kvalitet)

Inspirasjon | Musikk

SUMMER

// Olly Murs ft. Flo Rida - Troublemaker

// Dave Burns - Little Lies

// The Band Perry - If I Die Young

SLEEP


// Charlene Soraia - Wherever You Will Go

// Avril Lavigne - Black Star

// James Morrison - You Make It Real To Me

FAVORITES


// Jake Bugg - Two Fingers

// Justin Bieber - I Would

// Macklemore - Wing$

Happy

ALOHAA! Wohoo, endelig på en lang stund føler jeg meg helt super! I det siste har liksom alt vært så grått og kjedelig, og alt har vært helt på bånn. Visse personer har gjort det verre, andre bedre. Jeg har bestemt meg for å droppe personer som bare lager drama og styr og heller leve livet slik jeg vil. Jeg har en ganske god evne til å sammenligne meg med andre personer, noe jeg skal prøve å jobbe litt med. Ellers så er det jo påskeferie og det betyr at jeg skal gjøre et tappert forsøk på å sole meg og høre på musikk og påskekrim:) Her er en sang dere kan kose dere med i ferien, god påske alle sammen. 

Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
legg meg til som venn

Hei! Jeg er en jente på 14 år med en blogg :) Jeg blogger om hverdagen min, venner og egentlig alt det jeg føler for. Jeg håper du liker bloggen min, husk å legge meg til som venn og følge meg på bloglovin, twitter, facebook og instagram om du har alt det der ;)Email: vilcleblogg@hotmail.com - Twitter: Vilcle - Instagram: phootov - Weheartit: vj98 - Facebook: facebook.com/Vilcle - Tumblr: amomentarilyparadise.tumblr.com - Bloglovin: vilcle
gratisdesign av Tonjemt

hits