Svar på spørsmål

Jeg har fått spørsmål sendt inn over tid og tenkte jeg kunne legge ut et innlegg der jeg kunne svare på dem :)

Hvilket kamera har du?

Jeg har et Nikon D40 - speilrefleks og Kodak EasyShare M530 - digitakkamera. Jeg er nokså fornøyd med begge, men jeg har tenkt å kjøpe en Canon Eos 550d. Akkurat nå funker ikke laderen til speilrefleksen og dikitalkameraet har ikke den beste kvaliteten på bilder. Tross alt er jo speilrefleks best.

Skal du konfirmere deg kristelig eller borgelig?

Jeg skal ikke konfirmere meg i det hele tatt. Jeg er ikke døpt, og ser ikke helt meningen med konfirmasjon untatt penger og at det er gøy å være med venner. Jeg skal heller ha en stor fest med familie og venner.

Hvor får du inspirasjonen din fra?

Jeg er ganske mye på Tumblr og ellers bare gjør jeg ting som faller meg inn. Personer som Demi Lovato, Olsen tvillingene, Cher Lloyd, Cara  Delevingne og Miley Cyrus er moteikoner for meg.

Hva slags musikk hører du på?

Sovelista mi HER

Partylista mi HER

FeelGoodlista mi HER

På hvilken klubb spiller du basket på?

Jeg spiller på Ammerud, beste jentene, 99/98 ♥ 

Hvordan får du sånne krøller?

Jeg har 100% naturlige krøller. Etter jeg har dusjet ser jeg ut som en vaskemopp og har virkelig ingen kontroll på det. Jeg har oransje hår, men har farget det brunt og har derfor verdens styggeste ettervekst. Siden jeg ikke har en vanlig farge er det ikke bare å farge det tilbake, jeg må vente til mitt en-cm-tar-hundre-år-å-vokse-ut-hår, har vokst ut det mørket "beltet" rundt huet er borte. Til tider elsker jeg krøllene, andre ganger hater jeg det. 

Hvordan sminker du deg, kan du legge ut en video?

Jeg sminker meg ikke så mye, bare mascra, eyeliner, fondation og øyenbrynspenn til vanelig. Jeg kan sikkert legge ut en video nå jeg kan.

Kjøper du ofte klær på nett?

Nei, egentlig ikke. For meg ender det alltid med at plagget er for stort, eller ikke noe likt bildet i det hele tatt. 

Hvilke blogger leser du?


Sofie - Aurora - Madelaine - Erica - Whoot (fikk ikke plass med bilde)

 

Har du noen flere spørsmål? Hva syntes du om svarene/skal jeg svare på fler?

Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
legg meg til som venn

Hei! Jeg er en jente på 14 år med en blogg :) Jeg blogger om hverdagen min, venner og egentlig alt det jeg føler for. Jeg håper du liker bloggen min, husk å legge meg til som venn og følge meg på bloglovin, twitter, facebook og instagram om du har alt det der ;)Email: vilcleblogg@hotmail.com - Twitter: Vilcle - Instagram: phootov - Weheartit: vj98 - Facebook: facebook.com/Vilcle - Tumblr: amomentarilyparadise.tumblr.com - Bloglovin: vilcle
gratisdesign av Tonjemt

hits