I like making Videos

Ok, I started to make a video for this blog, and found out how much I enjoyed it! So I will start a channel on youtube called wildeismyname, filled with stuff I hope you guys find interesting. I'll make it in English, because it just sounds better and well more people can undersand. Please subscribe to me and help me out getting out there. I say goodye to this blog but contact me on twitter if you want to keep up!

Sminkevideo

Okei, dette er min FØRSTE video, så jeg lover at jeg skal prøve å bli flinkere. Jeg skal heller ikke bruke det redigeringsprogrammet, for det viste seg at jeg måtte ha logoen dems midt i hele greia.. AHFKSADFHDSAKFDKLS, ja i alle fall håper dere liker videoen jeg brukte hundre år på. God påske♥ (klikk på 480p for bedre kvalitet)

9e does the Harlem Shake

hahaha, oi. I timen på fredag hadde vi ikke lærer og bestemte oss for å lage "9e Harlem shake". For dere som ikke vet hva Harlem Shake er, funker det slik: En person i en gruppe av folk begynner å danse til noen skriker midt i sangen, og så begynner alle å danse helt retarda. Jeg syntes det ble ganske så bra om jeg skal si det selv. Enjoy!

Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
legg meg til som venn

Hei! Jeg er en jente på 14 år med en blogg :) Jeg blogger om hverdagen min, venner og egentlig alt det jeg føler for. Jeg håper du liker bloggen min, husk å legge meg til som venn og følge meg på bloglovin, twitter, facebook og instagram om du har alt det der ;)Email: vilcleblogg@hotmail.com - Twitter: Vilcle - Instagram: phootov - Weheartit: vj98 - Facebook: facebook.com/Vilcle - Tumblr: amomentarilyparadise.tumblr.com - Bloglovin: vilcle
gratisdesign av Tonjemt

hits